Trainingurile deschise ale lunii mai

În luna mai Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, trainingurile online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră și să te ajute să te adaptezi mai bine la situațiile noi din viața ta de student.

Dă start dezvoltării tale alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura descoperii punctelor tale tari.

Trainingurile gratuite la care te poți înscrie în luna mai sunt:

Puterea interioară și încrederea în sine

16.05.2024, la ora 14:00 cu Noemi Bomher Cămin C5, Sala 501

Situațiile care apar pe parcursul vieții (fie ele personale sau profesionale) ne pun adesea la încercare, mai ales dacă ele survin într-un moment când resursele noastre de timp sau cele fizice și psihice sunt mai scăzute. Până la etapa când reușim să le depășim, putem trece prin stări de neputință, frustrare, indecizie sau lipsă de încredere în propriile forțe. Ajungem chiar să ne simțim copleșiți și chiar blocați, fără să mai vedem vreo ieșire, ceea ce ne accentuează și mai mult neîncrederea în puterea noastră interioară.

Vino să descoperim împreună ce ne ajută și ce ne împiedică în găsirea soluțiilor și cum repornim motorul interior care ne redă puterea de a ne ridica atunci când ne simțim la pământ.