Trainingurile deschise ale lunii aprilie

În luna aprilie Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează traininguri gratuite pentru studenții UAIC, traininguri menite să-ți deschidă drumul spre o carieră și să te ajute să te adaptezi mai bine la situațiile noi din viața ta de student.

Dă start dezvoltării tale alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura descoperii punctelor tale tari.

Trainingurile gratuite la care te poți înscrie în luna aprilie sunt:

Strategii de luare a deciziilor

10.04.2024, la ora 14:00 cu Alma Andrei Cămin C5, Sala 501

Este firesc să fii indecis și să faci alegeri cu urmări neplăcute dacă nu știi cum să iei decizii înțelepte pentru tine. Faptul că nu obții rezultatele dorite nu denotă un neajuns al tău, personal, ci al sistemului pe care îl utilizezi atunci când iei decizii.

Luarea deciziilor este un proces despre care se învață și care se poate îmbunătăți. Acest training îți va oferi posibilitatea să îți identifici stilul decizional, precum și cele mai eficiente strategii de luare a deciziilor.

Planul de carieră

24.04.2024, la ora 14:00 cu Alma Andrei Cămin C5, Sala 501

Ai în minte o grămadă de idei despre cum ți-ar plăcea să arate viitorul tău? Îți spui că vei face și aia și aia și aia, dar mai întâi trebuie să ai timp, bani sau alte resurse pe care nu le ai acum? Îți imaginezi cum arată viitorul, dar niciodată viitorul nu se transformă în prezent?
Planul de carieră este un instrument care te ajută să-ți clarifici obiectivele, să-ți identifici resursele de care ai nevoie, dar mai ales cum să le obții și să vezi mai ușor pașii pe care îi ai de parcurs pentru a ajunge să fii, să ai și să faci ceea ce vrei cu adevărat