Trainingurile deschise ale lunii octombrie

În luna octombrie Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, trainingurile online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră și să te ajute să te adaptezi mai bine la situațiile noi din viața ta de student.

Dă start dezvoltării tale alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura descoperii punctelor tale tari.

Trainingurile gratuite la care te poți înscrie în luna octombrie sunt:

Start în studenție

24.10.2023, la ora 14:00 cu Alma Andrei (Cămin C5, Sala 501)

Felicitări pentru admiterea la facultate! Anii de studenție sunt plini de bucurie și descoperiri. Înainte să realizezi, cei trei ani vor zbura ca vântul și te vei afla la începutul unui nou drum.

Mulți absolvenți ajung să se întrebe cu neliniște: „Încotro acum?”, „De ce nu am profitat mai mult de anii de facultate?”. Dar poți ajunge și relaxat, implicat și pasionat de ceea ce faci. Cum? Participând la workshopul nostru „Start în studenție” unde vei primi informații, tehnici și sfaturi pentru a-ți construi o carieră de succes încă din anii de facultate.

La workshop vom discuta despre:

Cum să cauți inteligent informații despre carieră

Cum să alegi din multitudinea de oportunități

Cum să-ți construiești și să-ți menții o rețea de contacte profesionale

…și cum să faci toate acestea fără să neglijezi studiile.

Managementul timpului

31.10.2023, la ora 14:00 cu Alma Andrei (Cămin C5, Sala 501)

Tu îți ocupi timpul sau timpul te ocupă pe tine?
A fost această perioadă una foarte interesantă și pentru tine? Ai simțit că ai tot timpul din lume însă te-ai trezit și mai stresat și mai obosit și mai neînțeles? Vestea bună e că am pățit-o mulți dintre noi.
Totuși abilitatea de a-ți gestiona timpul și de a îl ține ocupat tu pe el și nu invers, este una foarte utilă, indiferent de vremurile pe care le trăim.

Dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.