Bun venit la UAIC: Workshopuri pentru boboci

Primele zile de studenție sunt pline de emoție dar și de neprevăzut, dar serviciul nostru este aici să îți ghideze primii pași. Ne vedem la evenimentul de orientare pentru boboci Bun venit la UAIC.

Afli tot ce trebuie să ştii despre studenţie de la personalul şi voluntarii UAIC, care te așteaptă la cortul Informații despre Studenție din Zona de Informare (vis-à-vis de Corpul A) , în următoarele zile:

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, între orele 10.00-16.00

Duminică, 1 octombrie 2023, între orele 10.00-16.00

Luni, 2 octombrie 2023, între orele 9.00-16.00

De asemenea, te poți înscrie la două workshopuri susținute de specialiștii serviciului nostru:

Workshopul „Cum să-ți construiești motivația în contextul academic? Scurt ghid de auto-motivare”

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, ora 14.00
Punct de întâlnire: Cortul Servicii Studențești din Zona de Informare (vis-a-vis de Corpul A al UAIC)

Atunci când intri pentru prima dată la cursuri vei fi curios și receptiv, dornic să afli cât mai multe despre tainele științelor de interes. Poate nu vei ști exact la ce să te aștepți, cât de dificil sau ușor va fi procesul de învățare. Pentru a depăși cu succes provocările în parcursul tău academic și pentru a evolua, vei avea nevoie de un „prieten” care să te încurajeze și să-ți fie alături – motivația. Vino la această întâlnire pentru a te familiariza cu câteva tehnici și strategii de automotivare care te vor ajuta pe parcursul facultății să finalizezi cu succes ceea ce-ți propui.

Workshopul va fi susținut de Carmen Gabriela LIȘMAN, psiholog în cadrul Serviciului pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție Profesională și Alumni, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.


Workshopul „Start în studenție”

Duminică, 1 octombrie 2023, ora 14.00
Punct de întâlnire: Cortul Servicii Studențești din Zona de Informare (vis-a-vis de Corpul A al UAIC)

Mulți absolvenți ajung să se întrebe cu neliniște: „Încotro acum?”, „De ce nu am profitat mai mult de anii de facultate?”. Dar tu poți începe să îți faci planuri de viitor de pe acum!

Participând la workshopul nostru „Start în studenție”, vei primi informații, tehnici și sfaturi pentru a-ți construi o carieră de succes încă din anii de facultate.

La workshop vom discuta despre:

Cum să cauți inteligent informații despre carieră
Cum să alegi din multitudinea de oportunități
Cum să-ți construiești și să-ți menții o rețea de contacte profesionale
…și cum să faci toate acestea fără să neglijezi studiile.
Workshopul va fi susținut de Alma ANDREI, consilier în carieră în cadrul Serviciului pentru Studenți, Orientare în Carieră și Inserție Profesională și Alumni, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.