Evaluare

Consimt să particip la această evaluare psihologică, am fost informat despre scopul evaluării, am citit informațiile despre modul în care îmi vor fi prelucrate datele cu caracter personal (termenii și condițiile evaluării) și sunt de acord ca datele mele personale să fie prelucrate de operator și cunoscute de către psihologul/ consilierul/ expertul evaluator. Cunosc faptul că pot retrage în orice moment consimțământul acordat prin cerere trimisă la adresa operatorului sau a persoanei împuternicite, renunțând la participarea la activitatea de evaluare psihologică. Toate activitățile de prelucrare efectuate până la momentul retragerii consimțământului rămân perfect valabile.

APH

Analizând afirmațiile din paginile următoare, te rugăm să te gândești în ce măsură acestea ți se potrivesc, te caracterizează sau sunt în acord cu modul tău obișnuit de a fi, gândi sau acționa.

Pentru fiecare afirmație, alege una dintre cele patru variante de răspuns, marcând cu un ”x” alegerea ta pe scala din dreptul fiecărei activități. Nu există alegeri bune sau rele ci doar preferințe diferite!

Te rugăm să citești cu atenție fiecare afirmație și să alegi prima variantă (”Întotdeauna adevărat”) dacă afirmația ți se potrivește foarte bine, este întotdeauna adevărată pentru tine, cea de a doua variantă (”În mare parte adevărat”) dacă acea afirmație este în mare parte adevărată, cea de a treia variantă (”În mare parte fals”) dacă ea este în mare parte (nu în totalitate!) falsă sau ultima variantă (”Întotdeauna fals”)dacă nu ți se potrivește deloc sau este întotdeauna falsă pentru tine acea afirmație.

De exemplu, în situația A de mai jos, ai o astfel de afirmație.

A. Evit activitățile care cer sistematizare meticuloasă a informațiilor sau gândirea analitică riguroasă/ științifică.

Întotdeauna adevărat
În mare parte fals
În mare parte fals
Întotdeauna fals


Pentru a alege variata de răspuns dorită, îndreptă cursorul mouse în acea zonă și dă clic sau apasă tasta ”1” pentru prima variantă (”îmi displace”, tasta ”2” pentru cea de a doua variantă, tasta ”3” pentru cea de a treia variantă sau tasta ”4” pentru cea de a patra variantă (”este ceea ce îmi doresc”)!

Dacă ai înțeles ce ai de făcut, te rugăm să dai clic pe butonul de mai jos: