Noutăți

Poveste. De Patricia BERTEA Sunt un antreprenor cu o puternică orientare spre analiză și strategie de marketing, dar și o continuă preocupare de inovare. Din 2005 conduc propria agenție de digital și de-a lungul timpului am fost inițiatoarea mai multor proiecte inedite.
Poveste. Dan ZAHARIA De profesie economist, dețin firma EXTIND, unde mă ocupă de închirierea clădirilor moderne de birouri din orașele regionale de succes, fiind un promotor al poziționării acestor orașe ca magnet pentru industria de IT & Outsourcing din România.
Poveste. De Alexandru NEGURICI Sucevean, tată, soţ, fiu, creştin-ortodox, familist, ucenic, antreprenor, romȃn. Ȋmpreună cu naşul nostru de cununie, am ȋnfiinţat o agenţie de traduceri ȋn Londra, UK ȋn anul 2015 – YTranslations. Ȋn acelaşi an, ne-am deschis un birou şi ȋn Iaşi.
Poveste. De Dana GHINEȚDacă ar fi să fac un rezumat al parcursului meu antreprenorial și al dezvoltării personale cred că aș sumariza astfel păstrând ordinea cronologică a evenimentelor și încercând să nu intru în detalii: Mama vroia să mă fac contabilă însă opțiunea mea la Facultatea de Economi...
Întâlnește-te la ceai cu un profesionistDacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, te invită Miercuri, 27 Martie 2019, La ceai cu un profesionist! Evenimentul va începe cu un recital susținut de Corala Universit...

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *