Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.

Proiectele derulate de CIPO – parte a Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți din UAIC – în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos, iar poveștile acestora vor apărea treptat zilele următoare și pot fi citite dacă accesezi linkurile:

Diana TEODORESCU – Psihoterapeut, Psychology Center
Georgiana VIERU – Coordonator Departament de PR și Fundraising, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Iași
Mari MARCU – Membru fondator, Orientat
Costi ACIOBĂNIȚEI (ALUPOAIE) – Co-founder/marketing Manager, Creatoria și Challenge Rooms
Tudor GÂNDU – HR Manager @Optymyze

Pentru înscrieri, accesează următorul link și completează formularul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti5

Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC

Așa ajungi în Librăria Orest Tafrali din Corpul A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn