Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a X-a!

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri11 decembrie 2013,  la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Sau mai mulți profesioniști. Pentru că această ediție este una aniversară, în care vor fi scoase din raft câteva dintre cele mai răsfoite cărți ale edițiilor anterioare. Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie –“Citeşte“ un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite acesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

 

Alina Niculiță – Profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iaşi, Centru educaţional pentru copii, trainer acreditat Mind Lab.

Ines Prodan–  Marketing freelancer.

Luminiţa Iacob – Profesor Universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Nicoleta Lupu – Doctor în Fizică, Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică Tehnică – IFT Iași.

Oana Filip– Project Manager la Asociația Industrii Creative.

Raluca Aftene – Jurnalist TVR Iași.

Adrian Cantemir – Psihiatru și Psihoterapeut, Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Socola” din  Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore  T. Popa” din Iași.

Cosmin Vaman – Redactor promovare la Departamentul de Marketing Educaţional al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Artist.

Daniel Buleu – Director de dezvoltare, Embarcadero Tehnologies.

Gabriel Curcudel aka Krumel – Specialist SEO şi SEM, Advert Point.

Vasile Sorohan– Director la Centrul de Excelență Iași, Inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de mai jos. Selecția participanților se va face pe baza răspunsurilor oferite. Astfel, dacă ai fost acceptat, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea înscrierii.*

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *