Zilele Carierei UAIC 2012

În perioada 5-9 noiembrie 2012 a avut loc evenimentul „Zilele Carierei” UAIC. Axat pe dezvoltarea carierei, acesta a venit  în sprijinul studenților și absolvenților Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul a fost organizat de către echipa CIPO, în parteneriat cu Târgul de Cariere eJobs Expo, iar printre activităţile desfășurate s-au numărat: traininguri și workshop-uri, conferinţe, Biblioteca Vie, Carusel, târg de locuri de muncă şi panel cu angajatorii.

Pentru programul complet şi numele invitaților de la această ediție, accesează pagina: https://cariera.uaic.ro/zilelecariereiuaic/.

La eveniment au participat peste 600 de persoane, iar principalele locații de desfăşurare au fost Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Sala de conferințe Ferdinand, Aula Magna ”Mihai Eminescu”, Librăria Orest Tafrali, Sala de lectură a Căminului C10 Codrescu) și Palas Mall (Sala Chopin, Sala Mozart). În mass-media, evenimentul s-a oglindit în peste 25 de apariții.

Dacă dorești să citești feedback-ul oferit de participanți, accesează link-ul: https://cariera.uaic.ro/2012/11/15/despre-cum-a-fost-la-zilele-carierei-uaic/.

Fotografiile de la eveniment pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/cipouaic.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Birladeanu Mihaela

Buna sunt la master la Universitatea Tehnica “GH.Asachi”, Facultatea de Hidrotehnica ma pot inscrie la activitățile care se vor desfășura între 5 și 9 noiembrie în cadrul evenimentului Zilele Carierei?

Your email address will not be published. Required fields are marked *