Chestionar de satisfactie

La Cuza, calitatea mediului universitar se ridică la înălțimea așteptărilor tale sau această întrebare îți amintește mai degrabă de contrariul ei? Oricare ar fi varianta, noi am vrea să o cunoaștem. Vrei să contribui la îmbunătățirea experienței de învățare și la consolidarea sentimentului de apartenență la un campus universitar centrat pe nevoile studenților? Exprimă-ți părerea! Completează chestionarul de satisfacție

De ce este important să completezi chestionarul de satisfacție?

Prin acest chestionar ai posibilitatea de a-ți transmite mesajul. Ești mulțumit? Ești nemulțumit? Răspunsul tău poate aduce o schimbare! Cu cât mai multe răspunsuri, cu atât vocea studenților va fi mai puternică și schimbarea mai vizibilă.

Chestionarul este inițiat de Universitate pentru a obține un feedback de la studenți într-un mod sistematic și pentru a înțelege mai bine ce își doresc aceștia. Este important ca Universitatea să cunoască aceste aspecte pentru a putea contribui la imbunătățirea condițiilor de învățare și pentru a se centra mai mult pe nevoile studenților.

Efortul tău de a raspunde la chestionar oferă Universității o serie de direcții de imbunătățire a programelor educaționale și a serviciilor pe care le oferă.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *