Poveste. De Alexandru NEGURICI

Sucevean, tată, soţ, fiu, creştin-ortodox, familist, ucenic, antreprenor, romȃn.

Ȋmpreună cu naşul nostru de cununie, am ȋnfiinţat o agenţie de traduceri ȋn Londra, UK ȋn anul 2015 – YTranslations. Ȋn acelaşi an, ne-am deschis un birou şi ȋn Iaşi.

Ne concentram strict pe clienţi business, pe pieţe europene, ȋn special Germania şi ţările scandinave. Asta este ceea ce ne asigură să punem o pȃine pe masă pentru noi şi pentru angajaţii noştri cȃt şi pentru colaboratorii noştri traducători.

Cu ajutorului bunului Dumnezeu, oamenii din YTranslations au facilitat aproximativ 7 milioane de cuvinte traduse, prin livrarea de aproximativ 3000 de proiecte de traduceri pentru 100+ clienţi şi din 2018 suntem şi certificaţi ISO 17100:2015.

Pȃnă să ajungem aici, au fost multe valuri. Cȃnd am ajuns ȋn Iaşi, ȋn anul 2007, doar ȋn parcul Copou mă puteam linişti şi adesea stăteam de vorbă cu Mihai Eminescu, cu o cafea de la Fornetti de 70 de bani şi chec trimis de la mama din Suceava. Acum, de cele mai multe ori, mă liniştesc ȋn mai multe locuri: la Biserică, la Sf. Parascheva, acasă ȋn familie, şi mai ales cȃnd ȋntȃlnesc oameni curaţi la inimă.

Am fost implicat prin organizaţii de tineret, am vazut lumea aşa ca un neştiutor, din Nairobi, Kenia, pȃnă ȋn New Delhi, India. Am tras cu urechea şi pe la ONU, ȋn calitate de delegat de tineret şi am lucrat ȋn multinaţionale ȋn Canada, Belgia şi Anglia.

Acum avem o fiică, pe care o cheama Serafima şi ȋnvăţ să fiu om din nou.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/formslaceai10

Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/servicii.studentiUAIC

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *