Poveste. De Ruxandra RAȚĂ

Twinkle Star – este o idee ce s-a născut în perioada în care urmam cursurile pentru licență, cam prin 2005. Atunci am decis să predau limba engleză în cadrul unor grădinițe de stat și am dorit să îmi înscriu copiii la un concurs însă nu am găsit nimic local și nici național, așa că am extins căutările la nivel internațional. Primul examen Cambridge adresat preșcolarilor a fost un real succes iar părinții au insistat să continuăm.

După ce am terminat Facultatea, nu mă vedeam economistă într-un birou sau într-o bancă și am decis să dezvolt în continuare ideea de a preda limba engleză într-un mod diferit de cel cu care am crescut eu. Astfel, am căutat metode de învățare a limbii engleze cu plăcere, după metode și materiale moderne iar copiii doreau să continue, să treacă la nivelul următor.

M-am înscris la Master la Comerț Internațional în virtutea inerției dar imediat m-am înscris la un alt Master de Didactica Limbii Engleze.

De aici încolo, drumul meu către succesul de astăzi a fost plin de provocări, nopți nedormite, satisfacții și reușite.

În 2008 am avut 14 copii înscriși la examen nivel Starters ajungând până în 2017 la un număr de peste 1000 de copii înscriși la examene Cambridge de la nivel Starters până la FCE.

Anul acesta au avut examenul de CAE copiii din prima mea grupa de Starters de care sunt foate mândră poate și pentru că am crescut împreună.

Toate aceste lucruri le-am făcut cu ajutorul echipei Twinkle care a crescut în fiecare an ajungând acum la peste 40 de profesori talentați și dedicați alături de personalul administrativ.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti7


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *