Sesiune interactivă: Liberul profesionistul între meserie și vocație și proiect- cum să-ți trasezi propriul drum profesional

Joi, 16 Noiembrie, ora 09.15 – 12.15, Sesiune interactivă: Liberul profesionistul între meserie și vocație și proiect- cum să-ți trasezi propriul drum profesional

 

Richard Daniel SIMIONIUC
Consultant, trainer, coach
freelancer Vector Resources și Vector Art

Experiența mea de trainer și în educația nonformală este de peste 20 ani. Activitatea în acest domeniu a pornit din dorința de a contribui la dezvoltarea celorlalți cât și a societății. De profesie sunt inginer (automatizări), sunt trainer certificat CNFPA și internațional, și am cursuri de master în Managementul Relațiilor Internaționale.

De-a lungul celor 20 ani  de experiență în training am dezvoltat și implementat programe de training pentru multe dintre companiile mari de pe piața romanească, IMM-uri, administrația publică locală, ONG-uri și multinaționale. Domeniile de activare al acestor companii sunt din industria petrolieră, rafinării – prelucrare, agenții imobiliare, companii de asigurări, companii din industria hotelieră și de turism.

Experiența mea include sesiuni de training implementate pe teme legate de management (management-ul proiectelor, management-ul timpului, management corporatist, management-ul marketing-ului, management-ul conflictului, tehnici de negociere, management-ul fondurilor structurale), dezvoltarea abilităților anteprenoriale, leadership, customer care, coaching.

În tot acest timp am avut ocazia să exersez, să experimentez și să identific tehnici și strategii care au cel mai mare impact în crearea și implementarea unei experiențe eficiente de formare, ducând management-ul la nivel de artă.

Experiență profesională

  • Expert dezvoltare competențe SPO1 in cadrul proiectului  POSDRU – CONNECT- Soluții de conectare activă cu angajatorii;
  • Manager proiect – POSDRU – Proiectul: Unitate in diversitate! Tranzitie de la scoala la viata active, inclusive pentru student apartinand altor culture.
  • Trainer – training & proiecte – servicii de formare. Elaborarea pachetelor de instruire.
  • Coach.

ÎNSCRIE-TE LA ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL EVENIMENTULUI „ZILELE CARIEREI UAIC” – 2017:
bit.ly/ZileleCariereiUAIC2017

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *