Atelier: Angajat vs. antreprenor: Cum e mai bine să îți dezvolți o carieră? – Diana MIHALCEA

Vineri, 17 Noiembrie, ora 12.00 – 13.00, Atelier: Angajat vs. antreprenor: Cum e mai bine să îți dezvolți o carieră?

 

Diana MIHALCEA
jurnalist/antreprenor

 

Cu o experiență de peste 15 ani în presă scrisă și audio vizuală, Diana Mihalcea a fost în ultimii ani realizator tv în cadrul trustului Digi24, fiind specializată pe jurnalism economic.

A debutat ca reporter de presă scrisă pentru ziarul „Evenimentul – Regional al Moldovei”. A devenit, ulterior, șef de departament și redactor șef adjunct în cadrul unor publicații din Iași. A fost fondatorul unor suplimente economice pentru ziare locale și a câștigat în mai multe rânduri titlul de „Reporter European”, oferit de Comisia Europeană – reprezentanța pentru România.

În paralel, și-a dezvoltat propriul business în aria de corporate communication. Calitățile de comunicator și le-a perfecționat prin cursuri de specialitate, inclusiv în arii precum SEO, Google Adwords sau Facebook Advertising Performance. În prezent, este co-owner al Agenției de comunicare și marketing PRING.

Deține titlul de doctor în Finanțe, specializarea „Finanțe internaționale”, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și a fost lector univ.dr. la Universitatea „Petre Andrei din Iași.

ÎNSCRIE-TE LA ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL EVENIMENTULUI „ZILELE CARIEREI UAIC” – 2017:
bit.ly/ZileleCariereiUAIC2017

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *