Workshop: Voluntariatul – principii și provocări – Andreea Istrate și Andreea Muraru

Marți, 14 Noiembrie, ora 11.00 – 13.00, Workshop: Voluntariatul –  principii și provocări

Andreea ISTRATE
Specialist PR&Fundraising/ Coordonator de voluntari
Fundația Serviciilor Sociale Bethany

 

Andreea Istrate este specialist PR&Fundraising și coordonator de voluntari în cadrul Fundației Serviciilor Sociale Bethany. În cadrul organizației, ea povestește mai departe comunității situațiile dificile ale copiilor și tinerilor cu care lucrează. Astfel, îi aduce împreună, pentru a îmbunătăți viața persoanelor aflate în situații de risc. De asemenea, lucrează cu echipa de voluntari a Fundației pentru a aduce un plus valoare activităților și evenimentelor pe care organizația le implementează în comunitate. Crede că schimbarea stă în puterea fiecăruia, în gesturi mici și mari, și cultivă bunătatea și modele de umanitate.

Andreea Muraru
Psiholog
Fundația Serviciilor Sociale Bethany

 

Andreea Muraru este doctor în psihologie, psiholog clinician și psihoterapeut principal de familie și cuplu. Membră fondatoare a Asociației de Psihoterapia Familiei și a Cuplului,  susține sesiuni de formare și supervizare pentru psihoterapeuții aflați la început de drum. Din anul 2014 este cadru didactic asociat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, unde susține seminarii de Psihologia Cuplului și a Familiei. Experiența practică include peste 15 ani de asistență terapeutică a indivizilor, cuplurilor, familiilor și comunităților în diverse contexte profesionale (atât instituționale, cât și private), elaborarea de programe terapeutice în echipe de co-terapie, de reflecție și în echipe multidisciplinare, implementarea programelor de dezvoltare personală și profesională destinate atât terapeuților, cât și altor comunități profesionale, susținerea de workshop-uri și prezentări la conferințe naționale și internaționale. și organizarea de conferințe internaționale. Totodată, din anul 2003 colaborează cu Fundaţia Centrul de Mediere şi Securitate Comunitară în implementarea de programe de asistență a victimelor violenței domestice și abuzului. Concepe și livrează programe de instruire în practici terapeutice în lucrul cu trauma, abuzul și violența domestică destinate profesioniștilor care lucrează cu victime ale violenței.

Cu un interes deosebit pentru terapia narativă – o terapie a solidărității – și pentru practicile terapeutice postmoderne, își propune ca, prin munca sa, să facă auzite vocile marginalizate din societate. Crede în acceptarea pluralității și în deconstruirea discursurilor sociale după care oamenii își conduc viața.

ÎNSCRIE-TE LA ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL EVENIMENTULUI „ZILELE CARIEREI UAIC” – 2017:
bit.ly/ZileleCariereiUAIC2017

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *