Atelier: Identitate și identificare – Diana TEODORESCU

Luni, 13 Noiembrie, ora 13.00 – 15.30, Atelier: Identitate și identificare 

Diana TEODORESCU

Psihoterapeut dr. Diana Teodorescu, Coordonator Psychology Center, Psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale (programul de formare avansată în Terapie Cognitiv Comportamentală coordonat de Albert Ellis Institute, SUA, Catedra de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babes-Bolyai și Asociația de Științe Cognitive din România, 2003), Psihoterapeut specializat în Schema Therapy, International Society of Schema Therapy, St. Petersburg Institute 2016, Formator în mai multe programe de formare continuă a personalului didactic preuniversitar, acreditate CNFP prin Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului (Magister, UBB, Cluj; Paideea, USV, Suceava), Doctor în psihologie, cu teză de doctorat în domeniul relațiilor interpersonale

Pentru mine viața profesională înseamă provocare, dinamism, diversitate, profesionalism, acțiune, oameni minunați… și multă cafea!

Ca psiholog și psihoterapeut dezvolt din 2005 în clinica mea, „PsychologyCenter” programe de intervenție/prevenție terapeutică, psihoeducațională, atât pentru copii cât și pentru adulți. Am permanent posibilitatea de a-mi pune toate ideile în aplicare și acest lucru îmi aduce în prezent cea mai mare satisfacție profesională. O parte dintre aceste idei le implementez în programe structurate de dezvoltare personală pentru copii din Școala și Gradinița Junior, Școala și Grădinița Euroed, Gradinița Penila sau pentru adulți, în corporații, firme sau instituții publice.

Niciodată nu mi-am spus sau nu am spus că merg la muncă sau la serviciu. Mereu am spus că merg la cabinet, la studenți, la copiii din școală, la firmă… Activitatea mea a început mereu luni dimineața și s-a terminat duminică după amiaza. Au fost ani întregi în care un weekend întreg liber era o excepție (nici acum nu stau prea bine…). Am construit încet, puțin cate puțin, cu foarte multă răbdare. Dar cred că pasiunea pentru cee ce fac, dragul și bucuria de a lucra cu oamenii îmi dă forța să le pot face simultan pe toate.

ÎNSCRIE-TE LA ACTIVITĂȚILE DIN CADRUL EVENIMENTULUI „ZILELE CARIEREI UAIC” – 2017:
bit.ly/ZileleCariereiUAIC2017

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *