Poveste. De Alex MUNTEANU

Sunt Founder, Manager și Designer la Namogo, o agenție de digital design din Iași focusată pe crearea de experiențe unice pentru utilizatori. Am absolvit Facultatea de Telecomunicații din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași, am lucrat ca designer de interior în timpul studiilor de licență, apoi ca freelance graphic designer, timp în care am fost autodidact. Am înființat Namogo în 2008, împreună cu fratele meu.

Sunt puține lucruri care aveau complet sens, dintre cele pe care le-am făcut, atunci când m-am înhămat la ele. Cred că asta a contat enorm, că nu mi-a fost frică, nu am petrecut mult timp cântărind plusuri și minusuri pentru fiecare decizie. Am avut mereu o doză potrivită de inconștiență pentru tot ceea ce putea merge greșit și am făcut mereu ce am simțit să fac. În prezent nu sunt un avocat al idealismului, sunt o fire suficient de pragmatică, însă sunt bucuros că nu am fost așa prea devreme.

Namogo are 9 ani. O perioadă în care am reușit să mă implic în proiecte ce țin de comunitate, să ajut business-uri să crească prin design și consultanță, să pornesc propriile mele proiecte din pasiune și să mă alătur altora, inspirat fiind de minunații oameni care mă înconjoară. Momentan îmi împart timpul între agenție, Sofar Sounds (o serie de concerte intime în locații secrete din Iași, care ajută artiștii și publicul să se conecteze într-un mod cu totul nou) și călătorii cât mai dese.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti6

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *