Poveste. De Georgiana VIERU

Când spun oamenilor că sunt Fundraiser, cei mai mulți nu înțeleg ce înseamnă asta și ce presupune munca mea. Ceilalți, cei care înțeleg, mă compătimesc sau mă felicită pentru că am curaj să cer bani în aceste timpuri în care mai toți aleargă să-i strângă, nu să-i dea. Secretul e că munca mea nu-i despre bani, neapărat. E ȘI despre bani, dar nu atât de mult cât pare.

Am absolvit Facultatea de Filosofie, specializarea Asistență Socială în 2008. De mai bine de un deceniu (puteam să spun 10 ani, dar sună mai dramatic așa) lucrez la Fundația Serviciilor Sociale Bethany, o organizație care de 23 de ani dezvoltă în România proiecte în sprijinul copiilor în dificultate. Bethany m-a crescut, ca om și ca profesionist, iar pe alocuri îmi place să cred că am crescut-o și eu un pic. Fiindcă așa e în ONG-uri, ne modelăm reciproc și munca fiecărui om din echipă e esențială. Acum sunt coordonatorul departamentului de PR și Fundraising al organizației și, alături de o echipă minunată, dezvolt an de an o serie de evenimente și campanii despre care abia aștept să povestim la un ceai!

Pe scurt,  eu cred foarte mult în lucrurile făcute cu PASIUNE. Fie că e vorba de job, de hobby-uri, de gătit sau de orice altceva, cred că fiecare din noi trebuie să găsim acele lucruri pe care le facem cu pasiune. Atunci vom ști sigur că n-o să obosim și că oricât de greu ar fi, e ceva puternic acolo care ne face să mergem înainte. Pentru mine, cel puțin, așa a fost.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti5

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *