Poveste. De Mirabela POPA

Bună! Mă numesc Mirabela Popa, am 32 de ani şi sunt Consultant în management (accesare fonduri structurale) şi Specialist relaţii publice în cadrul Asociației „Unic”, ONG înfiinţat de Fundaţia „Corona” ca urmare a derulării activităţilor unui proiect finanţat prin POSDRU.  Am terminat Facultatea de Filosofie, Specializarea Comunicare socială şi relaţii publice  la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi o lungă perioadă de timp am fost voluntar în departamentul de fundraising la o fundaţie care luptă pentru construcţia unei societăţi normale.

După mai multe experiente în domeniul privat, am regăsit bucuria de a lucra cu oamenii  minunaţi care activează în cadrul ONG-urilor. Prin activitatea pe care o desfăşor eu, sprijin antreprenorii să găsească şi să acceseze cele mai potrivite surse de finanţare pentru afacerile lor. Ştiu din experienţa proprie cât de important este ca cei care doresc să-şi construiască sau să-şi dezvolte un business să aibă informaţii corecte despre oportunităţile de finanţare existente. Deasemenea, ca şi organizaţie neguvernamentală, contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităţii prin programele şi proiectele pe care le desfaşuram prin intervenţii asupra grupurilor vulnerabile. Consider că învaţarea continuă este esenţiala în activitatea profesională a fiecaruia dintre noi.

Sunt o persoană care crede că schimbarea societăţii pleacă de la educaţie şi de la oameni. Sunt o fire optimistă, aşa încat nu încetez să sper că fiecare generaţie de copii va fi mai bună, mai responsabilă şi mai fericită. Îmi dedic timpul şi cunoştinţele pentru a contribui la construirea unei societăţi sănătoase.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti3


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *