Poveste. De Maria HARAGA

Pentru că oamenii „cumpără” povești și marketingul e mult despre asta, m-am gândit să scrie despre mine 3 oameni, din 3 ipostaze diferite. Prima poveste e scrisă de mine, a doua de Cami, un client foarte drag nouă și a treia de colega mea Alice (Social Media Queen).

„În octombrie 2014 un prieten m-a rugat să îi fac o strategie de marketing pentru o companie nouă. Am scris 44 de pagini și i-am dat-o, urându-i succes. Replica lui a fost primul meu pas în antreprenoriat: „Eu nu vreau asta gratis. Vreau să îmi implementezi strategia, vreau să lucrez cu tine!”. Asta a fost și prima lecție învățată: cere investiție pentru ceea ce faci, pentru că munca gratis nu motivează pe nimeni.

Am pornit la drum 3 oameni: the Brain (Maria), the Code Guy (Andrei) și the Art Girl (Loredana). Acum suntem 12, o echipă în care comunicarea este prima „regulă” și buna dispoziție a doua. Am recrutat mereu caractere și nu neapărat skill-uri, lucrăm pentru clienții clienților noștri și rămânem mereu backstage, punând reflectoarele pe proiecte.”

By Maria Haraga, the Brain from Stormers

 

„Maria este creierul de la Stormers, pe care te poți baza pentru sinapse neașteptate în promovarea și vânzarea ta. Foarte selectivă, meticuloasă și pasionată de ceea ce face, scoate ce e mai bun din client, îl pune în valoare în moduri inedite și îi energizează afacerea vizibil. Știe că succesul tău e succesul ei și face procesul o adevărată colaborare. E foarte directă, îți spune clar ce va merge și ce nu va merge și ai face bine s-o asculți. De obicei are dreptate. 😉

By Camelia Păduraru 😉

 

 „Maria urăște cuvântul profesionalism, deoarece acest lucru nu există. Profesionalismul este astăzi ceva fals, lipsit de sens. Cuvintele pe care le preferă sunt energie, spontaneitate și corectitudine. Atentă la detalii, îi place provocarea de a duce lucrurile cât mai aproape de perfecțiune.

Dacă te întrebi cum este să fii în locul ei, ei bine, pot spune că nu oricine ar putea să țină pasul cu viața pe care o are. Are o viață foarte activă și întotdeauna caută ceva de făcut, din care să învețe ceva și din care să învețe pe cineva. Jonglează cu atenție și plăcere printre sutele de mail-uri zilnice, întâlniri, prezentări, hobby-uri și sport.

Cum a ajuns ea în lumea afacerilor? Imaginați-vă o pisică într-o cameră goală, fără absolut nimic în ea. Se plictisește și devine irascibilă dacă nu are o preocupare și dacă este ignorată. Așa se simțea ea în companiile în care a lucrat. De ce a ales să înceapă o agenție de creație? Marketing-ul este domeniul ei de suflet. Este matematică și inspirație. Aici se îmbină perfect strategia, analiza și creativitatea. Și ea, ca și noi, adoră sentimentul acela când vezi că ceva creat de tine și de echipa ta prinde viață și ajunge foarte departe.”

By Alice, Social Media Queen at Stormers

 

Abia aștept să văd ce poveste ai putea tu scrie despre mine.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti3


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *