Poveste. De Georgiana DRAGOMIR

Sunt mamă de doi băieți, sunt soție, sunt colegă, sunt manager, sunt acționar, sunt prietenă, sunt fiică și soră și sunt mândră că voi servi un ceai alături de tineri la fel de pasionați sau poate mai pasionați decât am fost eu la vârsta voastră.

Povestea mea începe la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul UAIC, la primul seminar de Management, într-o bancă de lângă geam, într-o zi ploioasă, când prestația lui Charlie Chaplin dintr-un film mi-a arătat că pot învăța cele 4 principii ale Managementului într-o manieră atât de frumoasă.

Mi-am continuat drumul la București, pentru doi ani, într-una dintre cele mai premiate agenții de advertising, unde am investit toate resursele mele de tânăr la 22 de ani, ca să încep să construiesc fundația unei cariere frumoase ce urma să vină.

Povestea a continuat la Iași și continuă și acum, la același Grapefruit de aproape 9 ani. Am început ca Project Manager, am devenit Manager, acționar și acum visez să fiu un bun lider pentru echipa mea de suflet.

Vă aștept la un ceai cu multe povești frumoase, dar mai ales cu cele mai puțin plăcute, cele care ne fac să devenim mai buni și mai performanți.

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti3


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *