Poveste. De Andrei POSTOLACHE

Am dat de calculator în clasa a 9-a, când liceul meu a primit niște calculatoare și câțiva dintre noi, elevii de a 9-a, ne-am asumat cumva responsabilitatea întreținerii lor. Asta era în ‘95 și un laborator de liceu în Vaslui cu 30 și ceva de computere moderne, conectate la internet, era o mică minune. Nu erau laboranți, nu era cine să se ocupe de ele. Tot liceul mi-am petrecut nopțile și weekend-urile acolo. Primul job real de programator l-am început în 2001, 6 zile pe săptămână 12 ore pe zi, în anul 2 de facultate.

Prin 2007 am început să mă apuc de management pentru că doream să lucrez și cu oamenii, cu clienții, nu doar cu softul. Am făcut management de mai multe feluri (team leadership, project management, site manager etc.) și m-am implicat în toate operațiunile unei firme. Am fost primul angajat al Endava Iași în 2008 și când am plecat în 2015 eram responsabil de locația de aici, care crescuse la peste 300 de oameni.

Din 2015 lucrez la firma mea, Introspecials, un mic shop de leadership development și management consultancy din Iași, cu intenția de a deveni cea mai influentă firmă de profil din țară. Ajut firmele de IT și angajații lor, în a deveni mai buni la comunicare, organizare, relația cu clienții etc.

Pe lângă asta scriu mult, particip la tot felul de conferințe de profil și sunt consilier local independent în Iași. (Andrei POSTOLACHE, Co-Founder & Trainer at Introspecials)

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti2


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *