Poveste. De Mirabela MIRON

Am absolvit Facultatea de Geografie și am devenit profesor chiar la catedra din comuna în care am crescut și m-am școlit, comuna Baia, județul Suceava. După un an de învățământ în care greutățile financiare se înmulțeau pe zi ce trece, am decis reîntoarcerea mea la Iași, pentru a munci în domeniul pe care l-am îndrăgit și absolvit în liceu, contabilitatea. Am continuat cu un masterat de Managementul Mediului la Facultatea de Chimie și Protecția Mediului și cu un job unde am pornit cu contabilitate primară și am devenit în scurt timp director economic. A fost momentul în care am înțeles că aceasta este profesia pentru care sunt menită. Experiența dobândită a fost resortul pentru a porni propria mea firmă de servicii contabile, în paralel cu cursurile universitare în Științe Economice.

Sunt 10 ani de când, din camera unui apartament de bloc cu 2 camere și cu două computere am avut primii 5 clienți pe servicii financiar-contabile, din care unul a rămas client fidel până în ziua de astăzi. Diversificarea serviciilor a venit firesc, dorind să acopăr cât mai multe dintre nevoile specifice ale mediului de afaceri: resurse umane, consultanță în afaceri, marketing, proiecte cu finanțare nerambursabilă. Acum, am alături de mine o echipă de 50 de angajați și colaboratori, peste 350 de clienți în portofoliu, un grup de firme specializate, două organizații ne-guvernamentale prin care derulăm proiecte de sprijinire a categoriilor vulnerabile și proiecte de responsabilitate socială dar și multe alte proiecte și ambiții de viitor pe care aștept cu mare drag să vi le povestesc în cadrul evenimentului în care sunt onorată să fiu invitată! (Mirabela MIRON, Președinte AVISSO Iași)

Mai multe despre evenimentul „La ceai cu un profesionist” puteți găsi aici.

Înscrie-te și tu la eveniment accesând linkul: bit.ly/CeaiCuProfesionisti2


Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală și carieră: facebook.com/DSSAdinUAIC


Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *