Poveste. De Diana Păiuș

Nu e deloc ușor să îți pui viața pe repeat pentru a selecta momentele decisive din care poți împărtăși lecții de viață. În viziunea mea, orice moment are însemnătatea lui și este sau poate deveni important într-o anumită etapă din viață. Cred foarte mult în capacitatea oamenilor de a construi, tot atât de mult pe cât cred și în capacitatea lor de a distruge. Dar pentru că mi-am dorit ca viața mea să fie inspirată de oameni care construiesc, am ales să profesez acolo unde entuziasmul și dăruirea sunt la cote maxime.

Fundația Serviciilor Sociale Bethany e locul în care, luna aceasta, aniversez 9 ani de muncă. Timp de aproape un deceniu am fost pusă în fața multor provocări, mai mici și mai mari. De departe însă, cea mai mare provocare a fost lupta cu mine însămi. De a face mai mult, de a deveni mai bună, de a fi mereu în mijlocul acțiunii, de a nu pierde nimic din ce este important pentru oameni și pentru organizație. Simt ca le-o datorez oamenilor cu care lucrez, beneficiarilor noștri, donatorilor noștri. Și mie. Pentru că dacă vrei să generezi schimbare, trebuie să fii schimbare.

Despre provocările unei poziții de management la o vârstă de entry-level vom discuta, însă, față în față, La Biblioteca Vie. Vă aștept cu drag!

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *