Centrul de Carieră își reînnoiește echipa de voluntari!

Dacă ești student la UAIC și vrei să te pregătești din timp pentru cariera ta, te invităm să te alături echipei de voluntari ai Centrului de Carieră.

Pe ce perioadă?

Te invităm să faci parte din echipă timp de 3 luni de zile, în perioada 01.04.  – 30.06.2014.

Disponibilitate de timp:

Aplică dacă ai la dispoziție minim 4 ore/săptămână,  în fiecare săptămână  – în  intervalul 9.30 – 14.30.

Ce vei face?

Te vei implica în activitățile curente ale Centrului de Carieră (interacțiunea directă cu studenții și absolvenții, realizarea de studii și rapoarte, contactul cu mediul local – ONG-uri, ONGS-uri, angajatori, postarea de anunțuri în mediul online (site, facebook) etc.).

Te vei implica în organizarea evenimentelor Centrului de Carieră (traininguri, workshopuri, mese rotunde, Bioblioteca Vie, etc.).

Vei colabora cu echipa de angajați, colaboratori și voluntari “veterani” ai Centrului.

Unde?

Activitatea ta se va desfășura la sediul Centrului, la locațiile evenimentelor și de acasă.

Cerințe:

  • Student la una dintre Facultățile din UAIC. (Da, poți fi și la Matematică, Fizică sau Geografie. Nu, am prefera să nu fii deja absolvent, pentru că un absolvent are alte priorități, iar noi înțelegem asta);
  • Cu o excelentă cunoaștere a limbii române, cu bune abilități de exprimare verbală și scrisă;
  • Responsabil;
  • Creativ și cu simț estetic SAU minuțios și atent la detalii;
  • Abilitățile de lucru în wordpress / programe de prelucrare grafică / SPSS  constituie un avantaj.

 

Câteva dintre avantajele de a deveni voluntar al Centrului de Carieră:

  • Echipa actuală de voluntari este minunată. Deocamdată trebuie să ne crezi pe cuvânt, dar te vei convinge singur de asta foarte curând!
  • Ca voluntar al Centrului ai acces direct la o mulțime de oportunități educaționale și profesionale. Adică afli primul despre joburi, traininguri, școli de vară, etc.
  • (Iar apropo de traininguri): ca voluntar activ al Centrului ai – uneori – acces gratuit la o serie de traininguri de calitate care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile.
  • Să fii voluntar la Centrul de Carieră îți dă ocazia să vezi cum este să lucrezi într-o organizație; să ai sarcini de rezolvat și termene-limită; să depindă de munca ta și alți oameni; să anticipezi și previi riscuri; să primești feed-back.


Dacă citind toate acestea, te-ai decis că locul tău este alături de noi, te invităm să trimiți un CV (preferabil în format Europass) și o scrisoare de motivație pe adresa de e-mail: cipo@uaic.ro.

Data limită pentru înscrieri este vineri, 28.03.2014, ora 16.00. Persoanele selectate vor fi anunţate prin e-mail/telefon şi vor fi chemate la interviu marți, 01.04.2013. (Nu, nu este o păcăleală!).

Pentru orice detalii / lămuriri suplimentare, contactează-ne pe adresa de e-mail (cipo@uaic.ro), pe pagina de facebook sau la nr de tel 0232 201576.

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Anca Andries

Vreau sa ma inscriu. Acum am aflat de aceasta oportunitate. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.
Va multumesc.

Alma

Scrie în articol, dacă îl citiți pe tot. “Dacă citind toate acestea, te-ai decis că locul tău este alături de noi, te invităm să trimiți un CV (preferabil în format Europass) și o scrisoare de motivație pe adresa de e-mail: cipo@uaic.ro.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *