Ediția a X-a – Biblioteca Vie

Biblioteca Vie, ediția X

Miercuri, 11 decembrie 2013, la Librăria Orest Tafrali din corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, studenții UAIC s-au întâlnit și au discutat față în față cu profesioniști, în cadrul unui eveniment tip “Biblioteca Vie” (metodă de educație nonformală), organizat de echipa Centrului de Carieră al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Această ediție a fost una aniversară, în care au fost scoase din raft câteva dintre cele mai răsfoite cărți ale edițiilor anterioare.

Profesioniștii invitați (poveștile acestora pot fi citite accesând linkurile atașate numelor de mai jos), deveniți ”cărți” în Biblioteca vie, au fost:

  • Alina Niculiță – Profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iaşi, Centru educaţional pentru copii, trainer acreditat Mind Lab.
  • Luminiţa Iacob – Profesor Universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
  • Nicoleta Lupu – Doctor în Fizică, Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică Tehnică – IFT Iași.
  • Oana Filip– Project Manager la Asociația Industrii Creative.
  • Adrian Cantemir – Psihiatru și Psihoterapeut, Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Socola” din  Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore  T. Popa” din Iași.
  • Cosmin Vaman – Redactor promovare la Departamentul de Marketing Educaţional al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Artist.
  • Daniel Buleu – Director de dezvoltare, Embarcadero Tehnologies.
  • Vasile Sorohan– Director la Centrul de Excelență Iași, Inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi.

Biblioteca Vie, ediția X

Fotografiile de la eveniment pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/cipouaic.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *