Poveste. De Adrian Cantemir

Poveștile adevărate încep cu “a fost odată ca niciodată”. Frumusețea celor de la „Biblioteca Vie” vine din felul lor de a se întâmpla acum. Fiecare carte are pagini scrise mărunt care aşteaptă să fie descoperite şi foi albe care aşteaptă să fie umplute.

Povestea mea începe cu ani în urmă, atunci când am hotărât să devin medic. Un pas important a fost acum 9 ani când a început cariera de psihiatru. Și așa cum se întâmplă în momentele de cumpănă, mintea se limpezește și îți dai seama ce drum îți dorești să urmezi în viață. În această decizie a contat atracția pe care am simțit-o în studenție pentru acest domeniu, șansa oferită de oamenii care au crezut în mine și susţinerea familiei. Au urmat anii în care am construit, am furat meserie și am primit dovezi de generozitate de la profesioniștii din jurul meu.

Va aștept să ne întâlnim și să vorbim despre cum e să fii psihiatru şi psihoterapeut. Sper să vă pot arăta frumusețea unei meserii care mai întotdeauna, la început, este privită cu reţinere şi teamă. Vă aştept să dărâmăm mituri şi să construim împreună speranţe.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *