Atelier V: Career informations workshop

Ora 10.00 – Atelier V: Career informations workshop

 

Moderatori: Irina Șubredu – consilier în carieră – Centrul de Carieră CIPO – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și Alma Andrei – șef birou – Centrul de Carieră CIPO – Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

 

Irina Șubredu: Mă numesc Irina şi sunt consilier în carieră la Centrul de Carieră al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Susţin traininguri, workshopuri și sesiuni de dezvoltare personală pe teme ca: orientarea în carieră, lucru în echipă, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, Psihologia Pozitivă, Life Diagnostic & Design. Sunt pasionată de studiile despre fericire și de rezultatele celor mai recente cercetări în domenii precum neuroștiințele cognitive, psihologia evoluționistă sau economia comportamentală.

 Alma Andrei: În primul an de facultate am avut norocul să fac cunoștință cu angajații Centrului de Carieră – CIPO de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar patru ani mai târziu conduc acest Centru. Aici este locul unde am învățat foarte multe de la oamenii pe care i-am întâlnit, dar, mai ales, este locul unde mi-am descoperit două mari pasiuni: trainingul și organizarea de evenimente. Livrez traininguri din 2003 pe teme precum: managementul carierei, lucrul în echipă, managementul timpului, managementul informațiilor, competențe în resurse umane, management de proiect, organizări evenimente, organizare personală, formare de formatori. Am format aproximativ 2600 de participanți.

Descriere atelier: La Centrul de Carieră ajung adesea absolvenți de facultate care se întreabă cu panică: “și acum încotro?”, “de ce n-am făcut mai multe în timpul facultății?” și alte lucruri la fel de neliniștitoare. Se poate însă și să ajungi în acel punct relaxat, implicat, foarte bine conectat și pasionat de ceea ce faci. Vino la career informations workshop să afli cum!

Career informations este un workshop de 4 ore care își propune să te echipeze cu informații, tehnici și ponturi utile dacă vrei să pui primele cărămizi la temelia carierei tale cât ești încă student.

SUBIECTE:

  • Cum să cauți inteligent informații de carieră;
  • Cum să alegi din marea de oportunități;
  • Cum să investești cu cap în propria ta educație și dezvoltare;
  • Cum să-ți creezi și menții o rețea de contacte profesionale;
  • Cum să faci toate acestea fără să neglijezi școala;
  • Cum să-ți realizezi un dosar de candidatură (scrisoare de motivație și CV);
  • Cum se trimite un dosar de candidatură.

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *