Atelier III: Atuurile mele de coechipier

Ora 14.30 – Atelier III: Atuurile mele de coechipier

Moderator: Crina Penteleychuk – fondator și trainer Crilia

Îmi place să zâmbesc, îmi plac activităţile în aer liber, sunt o împătimită a pescuitului (când am vreme) şi iubesc training-ul. Fac training de câţiva ani şi sunt în continuă căutare de metode şi tehnici creative. Tot ce fac în acest moment este cumva legat de training. Şi asta nu poate decât să mă bucure. Mi-am ȋnceput cariera de trainer ȋn 2003, când am ȋnceput să livrez în ONG-uri și acum am propria firmă de training. Am participat la numeroase traininguri unde am învăţat despre ce înseamnă să fii trainer, mi-am luat câteva certificări ȋn acest domeniu şi caut permanent oportunităţi de dezvoltare. Sunt pasionată de public speaking, comunicare interpersonală şi lucru în echipă și am trainuit peste 2000 de persoane în diferite arii de soft skills.

Descriere atelier: Orice echipă este supusă schimbării în funcţie de oamenii pe care îi are în componenţă, de proiectele pe care le desfăşoară, de momentul în care se află. Eficienţa coechipierilor, “chimia” dintre ei, este un factor care poate contribui într-un mod esenţial la atingerea scopului unei echipe.

Tematică:

1. Dinamica de grup – ce se întâmplă de fapt într-un grup până devine echipă

2. Comunicarea în echipă sau cum să te exprimi eficient, asfel încât să nu calci pe nimeni pe coadă

De cele mai multe ori ne gândim la echipă ca la ceva funcțional și ne așteptăm ca în momentul în care intrăm într-o echipă aceasta să funcționeze în continuare foarte bine. Avem așteptări de la echipă: să aibă reguli și roluri foarte bine definite, iar sarcinile să se împartă corect și conform abilităților fiecăruia. Dar noi ce facem pentru a face echipa să funcționeze? Care este contribuția noastră la echipă? Vino la seminar și află câteva lucruri pe care le poți face astfel încât să contribui la dezvoltarea echipei din care faci parte.

Beneficii:

  • Vei putea merge în echipa ta și aplica imediat cele învățate. Vei vedea că funcționează
  • Vei putea explica colegilor tăi de echipă cele învățate pentru a aplica și ei principiile interacțiunii eficiente în echipă
  • Vei putea preveni conflictele mai ușor
  • Vei elimina frustrări și nemulțumiri legate de echipa din care faci parte
  • Vei avea mai mult curaj să comunici în echipă, chiar și lucruri neplăcute
Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *