Centrul de Carieră recrutează voluntari!

Dacă ești student la UAIC și vrei să te pregătești din timp pentru cariera ta, te invităm să te alături echipei de voluntari ai Centrului de Carieră.

Pe ce perioadă?

Te invităm să faci parte din echipă timp de 4 luni de zile, în perioada 28.10. 2013 – 28.02.2014. Ideal ar fi să ai la dispoziție minim 4 ore/săptămână,  în fiecare săptămână, dintre care cel puțin două – în  intervalul 9.30 – 14.30.

Ce vei face?

Te vei implica în activitățile curente ale Centrului (interacțiunea directă cu studenții și absolvenții, realizarea de studii și rapoarte, contactul cu mediul local – ONG-uri, ONGS-uri, angajatori, postarea de anunțuri în mediul online (site, facebook) etc.).

Te vei implica în organizarea evenimentelor Centrului (traininguri, workshopuri, mese rotunde, Zilele Carierei, etc.).

Vei colabora cu echipa de angajați, colaboratori și voluntari “veterani” ai Centrului.

Unde?

Activitatea ta se va desfășura la sediul Centrului, la locațiile evenimentelor și de acasă.

Cerințe:

  • Student la una dintre Facultățile din UAIC. (Da, poți fi și la Matematică, Fizică sau Geografie. Nu, am prefera să nu fii deja absolvent, pentru că un absolvent are alte priorități, iar noi înțelegem asta);
  • Cu o excelentă cunoaștere a limbii române, cu bune abilități de exprimare verbală și scrisă;
  • Responsabil;
  • Creativ și cu simț estetic SAU minuțios și atent la detalii;
  • Abilitățile de lucru în wordpress / programe de prelucrare grafică / SPSS  constituie un avantaj.

Înainte să lucrezi cu noi, e bine să știi câteva lucruri:

Suntem niște oameni exigenți, cu mari așteptări de la cei cu care colaborăm. Avem standarde ridicate, dar nu imposibil de atins.  Formulăm cerințe clare și oferim sprijin pentru îndeplinirea lor. Oferim, de asemenea, feed-back la finalul unei activități. Ne place să recunoaștem meritele, dar și minusurile și nimic nu ne bucură mai mult decât spiritul de inițiativă.

Dacă n-ai regăsit suficiente avantaje de a deveni voluntar – în lista de mai sus, mai uite câteva:

  • Echipa actuală de voluntari este minunată. Deocamdată trebuie să ne crezi pe cuvânt, dar te vei convinge singur de asta foarte curând!
  • Ca voluntar al Centrului ai acces direct la o mulțime de oportunități educaționale și profesionale. Adică afli primul despre joburi, traininguri, școli de vară, etc.
  • (Iar apropo de traininguri): ca voluntar activ al Centrului ai – uneori – acces gratuit la o serie de traininguri de calitate care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile.
  • Să fii voluntar la Centrul de Carieră îți dă ocazia să vezi cum este să lucrezi într-o organizație; să ai sarcini de rezolvat și termene-limită; să depindă de munca ta și alți oameni; să anticipezi și previi riscuri; să primești feed-back.

Dacă citind toate acestea, te-ai decis că locul tău este alături de noi, te invităm să trimiți un CV (preferabil în format Europass) și o scrisoare de motivație pe adresa cipo@uaic.ro.


Data limită pentru înscrieri este sâmbătă, 26.10.2013, ora 12.00. Persoanele selectate vor fi anunţate prin e-mail/telefon şi vor fi chemate la interviu luni, 28.10.2013.

Pentru orice detalii / lămuriri suplimentare, contactează-ne pe adresa de e-mail (cipo@uaic.ro), cu mesaj pe pagina de facebook sau la nr de tel 0232 201576.

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *