Poveste. De Liviu Maha

Bucovinean de origine, am ajuns în Iaşi în 1995 pentru a studia domeniul relaţiilor economice internaţionale. Venind dintr-un oraş destul de mic, studenţia a însemnat pentru mine, pe lângă experienţele cu caracter academic, şi adaptarea la ceea ce presupune un oraş mare, viaţa de cămin, noi colegi şi prieteni şi noi perspective privind cariera profesională.

 Încă din timpul studenţiei am manifestat o preocupare deosebită pentru voluntariat şi pentru reprezentarea studenţilor, inclusiv prin fondarea, alături de un grup de prieteni inimoşi, a unei asociaţii studenţeşti. Luna viitoare Liga Studenţilor Economişti împlineşte 15 ani de activitate neîntreruptă, prilej pentru a sărbători reuşita unei iniţiative curajoase. Studiile mele de licenţă, master şi doctorat, ca şi majoritatea proiectelor de cercetare în care m-am implicat, s-au încadrat în domeniul relaţiilor economice internaţionale, aceasta fiind şi aria de specializare a majorităţii disciplinelor pe care le predau în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor începand din 1999.

Sunt convins că fac parte dintre cei foarte norocoşi care îşi fac cu plăcere meseria, ceea ce, cred eu, contează foarte mult. În acelaşi timp, experienţa mea profesională a fost completată şi de o intensă activitate în domeniul managementului proiectelor, atât al celor derulate de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, cât şi al celor destinate mediului de afaceri, în general. Sper să am destule lucruri de spus, suficiente pentru a realiza măcar un prim volum dintr-o carte.

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *