Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a VIII-a!

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 24 aprilie 2013, la ora 17.00, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie –Citeşte un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite acesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

Alina Niculiţă – profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iaşi, Centru educaţional pentru copii, trainer acreditat Mind Lab și Clever Children.

Carmen Ghercă – Preşedinte, Asociația Naţională pentru Copii şi Adulţii cu Autism din România – filiala Iaşi

Liviu Maha  – Lector universitar doctor, Departamentul de Economie şi Relaţii Internaţionale, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

 Traian Luca – Director general Gemini CAD Systems S.R.L

Intrarea este liberă! Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de mai jos. Vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii.*

ATENȚIE! Persoanele care se înscriu, dar care nu se prezintă la ora și locația stabilite, nu vor avea acces să participe la celelalte evenimente organizate de echipa Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe toată durata anului universitar 2012-2013.

Formular de înscriere la ”Biblioteca Vie”, Ediția a VIII-a
 •   Alina Niculiță
    Carmen Ghercă
    Liviu Maha
    Traian Luca
 •   Doar între 17.00 - 18.00
    Doar între 18.00 - 19.30
    Oricând în intervalul 17.00 - 19.30
 •   www.cariera.uaic.ro
    www.360.uaic.ro
    Facebook
    Altă sursă

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Luiza

Am fost si la o alta editie, si va recomand sa oferiti si diplome de participare. Este intr-adevar un eveniment care ne ofera alte viziuni, si ne-am putea mandri cu acest lucru si in CV. Deci la capitolul acesta, eu personal am ramas dezamagita.

Alma

Bună ziua, Luiza!

Ne bucurăm că ai reușit să participi la o ediție a acestui eveniment și să fii impresionată de ceea ce ai trăit acolo. Sperăm că a adus o schimbare în viața ta!
De asemenea, ne pare rău că ai rămas dezamăgită de un lucru atât de mărunt, însă mă simt nevoită să-ți spun că nu toate evenimentele la care participi se pretează la diplome de participare. Biblioteca Vie – “Citește” un profesionist este un astfel de eveniment, fără diplome de participare și așa va rămâne.
Cât despre participare ta la acest eveniment și CV, este o cu totul altă discuție, pe care o putem avea la sediul CIPO într-o sesiune de consiliere, dacă ești interesată.
Mulțumim pentru feed-back!
O zi frumoasa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *