Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a VII-a!

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 27 martie 2013, la ora 17.00, la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul Biblioteca Vie – Citește un profesionist facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite accesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

Raluca Aftene – Jurnalist TVR Iași

Ruxandra Silvia Bucevschi – Manager Twinkle Star

Oana Filip – Project Manager la Asociația Industrii Creative

Diana Mihalcea – Realizator-prezentator Digi24 Iaşi

Liliana Minea – Profesor, Director Școala și Grădinița ,,Junior”, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Intrarea este liberă! Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de mai jos. Vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii.*

ATENȚIE! Persoanele care se înscriu, dar care nu se prezintă la ora și locația stabilite, nu vor avea acces să participe la celelalte evenimente organizate de echipa Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe toată durata anului universitar 2012-2013.

Înscrierile s-au încheiat. Vă mulțumim pentru interes!

* În cazul în care nu primești un e-mail de confirmare a înscrierii în 10 minute, te rugăm să verifici dacă ai completat corect spațiul cu adresa personală de e-mail.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *