Dorești o diversificare a experiențelor tale dincolo de sala de curs?

Ai 10 minute libere? Iată un mod bun prin care să le valorifici în avantajul tău! Completează chestionarul și spune-ne în ce măsură ai nevoie de o serie de activități/evenimente pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Răspunsul tău ne va ajuta să avem o imagine mai clară cu privire la nevoile tale de învățare și ne va ghida direcția de organizare a unor activități pe măsură.

Studiul, elaborat la inițiativa Centrului de Carieră (CIPO) a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, se adresează studenților din anii de licență și de master și are drept obiective:

  • Identificarea nevoilor studenților în raport cu o serie de experiențe care pot contribui la dezvoltarea lor personală, profesională și academică;
  • Percepția studenților cu privire la măsura în care se organizează astfel de evenimente în/de UAIC;
  • Gradul de participare a studenților la astfel de activități/evenimente.

Chestionarul va fi afișat spre completare până în luna februarie 2013. Ulterior, pe site-ul CIPO, va fi postat un raport al rezultatelor și în funcție de acestea, o serie de măsuri viabile, pliate pe nevoile studenților în materie de activități/evenimente extra-academice.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
cadou practic

Activitatile din facultate conteaza foarte mult in momentul in care doresti sa te angajezi, un CV in care nu e trecut mai nimic la experienta nu iese in evidenta si ajungi sa faci o munca de “doi lei” doar ca sa prinzi ceva experienta.

Anii de facultate trec foarte repede si e pacat sa ramani doar cu amintirea distractiilor(daca sunt), sa ajungi sa castigi 1000-1500 RON/luna si sa devii un zombi financiar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *