Poveste. De Adrian Cantemir

Poveștile www.jetaasa.ca încep cu “a fost odată ca niciodată”. Frumusețea celor de la „Biblioteca Vie” vine din felul lor de a fi în desfășurare. Ele se-ntâmpla acum și fiecare carte are pagini albe care așteaptă să fie umplute.

Povestea mea începe cu ani în urmă, atunci când am hotărât să devin medic. Apropiindu-ne de prezent, un pas important a fost în urmă cu 8 ani când a început cariera mea de psihiatru. Și așa cum se întâmplă în momentele de cumpănă, mintea se limpezește și îți dai seama ce îți dorești de la viață. În decizia de a deveni psihiatru a contat atracția pe care am simțit-o în studenție pentru meseria asta, șansa oferită de oamenii care au crezut în mine și sprijinul prietenilor și al soției mele.

Au urmat anii în care am construit, am furat meserie și am primit dovezi de generozitate de la profesioniștii de la care am învățat.

Va aștept să ne întâlnim și să vorbim împreuna despre cum e să muncești în sănătatea mintală în România, despre cum e să fii psihoterapeut și despre cum e să lucrezi cu studenții  de la medicină și să le arăți frumusețea unei meserii care mai întotdeauna îi sperie și îi face să fie reticenți. Vă aștept să vă povestesc de convingerea mea că, dând timpul înapoi, aș alege fără rețineri drumul pe care merg astăzi.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *