Workshop „Autismul – aspecte teoretice și practice”

Asociația ANCAAR (Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România) invită studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației să participe la workshop-ul „Autismul – aspecte teoretice și practice”. Acesta va avea loc marți, 11.12.2012, începând cu ora 14.30, la sediul ANCAAR din Iași (Str. Apelor, la Punctul Termic, zona Podul de Fier*).

Durata workshop-ului este de 4 ore. Lectorii invitați sunt specialiști ce au absolvit cursurile de formator pentru persoanele care lucrează cu persoane cu autism, susținute de profesori de la Universitatea Fontys din Olanda.

Acțiunea are ca obiectiv asigurarea unei educații complementare curriculei universitare, oferind  informații, exemple de modele de practică și explicații cu privire la tulburările aparținând spectrului autist. Prin intermediul acestui eveniment, Asociația ANCAAR își propune ca studenții să fie informați cât mai eficient despre autism, să își facă o idee despre semnele și simptomele acestei afecțiuni și să cunoască modalități de abordare a pacientului cu autism.

ANCAAR Iași este o organizație neguvernamentală ce acționează în domeniul protecției copilului și a persoanelor cu autism, înființată în luna mai a anului 2003. Pentru mai multe informații legate de această Asociație, accesează website-ul: http://www.ancaar-iasi.ro/.

Intrarea este liberă! Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de mai jos. Vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii și un telefon/e-mail de confirmare a participării la eveniment.

ATENȚIE! Numărul maxim de participanți este 20. Acest workshop este adresat exclusiv studenților de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației.

Ne pare rău, dar toate locurile au fost ocupateTe felicităm oricum pentru interesul acordat dezvoltării tale profesionale şi te invităm să citeşti în continuare articolele postate de echipa CIPO. 

*În cazul în care ai nevoie de mai multe detalii privind locația evenimentului, poți utiliza următoarele numere de telefon: 0332.408.826 sau 0729.914.094. 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Scafariu Roxana Andreea

In cazul in care se vor mai retrage unii inscrisi sau nu se prezinta la workshop in ziua respectiva as dori sa ma inscriu si eu, bineinteles ca asta depinde de locurile care s_au ocupat si de cei care se prezinta. Dar as vrea sa ma anuntati totusi daca s.a eliberat un loc. Multumesc.

Your email address will not be published. Required fields are marked *