Prezentare Job Trust

Miercuri, 21 noiembrie 2012, are loc prezentarea companiei Job Trust. Evenimentul începe la ora 15.00 și se desfășoară în Sala de conferințe Ferdinand (zona Rectoratului), din corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Job Trust este o firmă de consultanță în domeniul resurselor umane, cu sediul în Salonic, Grecia. Compania recrutează persoane calificate sau necalificate, temporar sau permanent, în cadrul hotelurilor și a altor organizații grecești din domeniul turismului. Pentru mai multe detalii, accesează pagina: www.jobtrust.gr.

Dacă îți dorești să lucrezi în Grecia, nu ezita să participi la acest eveniment!

Intrarea este liberă! Pentru înscrieri, te rugăm să completezi formularul de mai jos (*în urma completării vei primi un e-mail de confirmare):

Vă mulțumim pentru interes, dar înscrierile s-au încheiat. 

* În cazul în care nu primești un e-mail de confirmare a înscrierii în 10 minute, te rugăm să verifici dacă ai completat corect spațiul cu adresa personală de e-mail.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
marian

buna seara!pot sa stiu si eu daca este posibil sa aveti contracte de munca pe timp de iarna in strainatate ?eu am lucrat in grecia 1 an si jumatate ,dar as vrea si in alta parte.astept raspunsul dumneavoastra!

Alma

Buna ziua. Noi nu intermediem contracte de munca. Tot ceea ce facem este sa promovam oferte de locuri de munca care se gasesc pe 360.uaic.ro la sectiunea cariera. Succes!

Your email address will not be published. Required fields are marked *