Despre cum a fost la „Zilele Carierei” UAIC

În perioada 5-9 noiembrie 2012 a avut loc prima ediție a „Zilele Carierei” UAIC, un eveniment  axat pe dezvoltarea carierei, care a venit  în sprijinul studenților și absolvenților Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Evenimentul a fost organizat de către echipa CIPO, în parteneriat cu Târgul de Cariere eJobs Expo, iar printre activităţile desfășurate se numără traininguri și workshop-uri, conferinţe, Biblioteca Vie, Carusel, târg de locuri de muncă şi panel cu angajatorii.

La eveniment au fost peste 600 de participanți (și peste 5000 la târgul de job-uri), iar principalele locații de desfăşurare au fost  Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în Sala Ferdinand, Aula Magna ”Mihai Eminescu” și în Librăria Orest Tafrali, Sala de lectură a Căminului C10 și Palas Mall, în Sala Chopin și în Sala Mozart. În mass-media, evenimentul s-a oglindit în peste 25 de apariții.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții au fost foarte încântați, precum reiese din spusele lui Florin Moroșan pe blogul său:

 „Un eveniment foarte bine organizat, bine gândit și foarte util studenților prin acele workshop-uri organizate, dar și prin toate celelalte activități. Bravo CIPO! Aștept cu interes ediția de anul viitor, dar și multe alte evenimente organizate de voi.”

De asemenea, un student la Master la Facultatea de Drept ne-a dat feedback-ul său:

”Evenimentele organizate de echipa CIPO au fost: bine gândite, au punctat diverse teme de interes și diverse forme, au îmbinat utilul cu plăcutul, strângând profesionaliști care își cunosc foarte bine domeniul.”

Vom continua cu alte evenimente și cu alte ediții ale Zilelor Carierei UAIC, ținând cont de sugestiile primite de la participanți.

Mulțumirile noastre merg spre speakeri, organizațiile partenere și participanți, dar și spre voluntari, fără de care nu s-ar fi putut desfășura acest eveniment.

Fotografii de la eveniment sunt disponibile pe Facebook:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.446739045382131.108623.127725170616855&type=1

(Articol realizat de Roxana Mihaela Holban și Pavel Emilian Stan, interni CIPO)

Raportul complet referitor la eveniment poate fi descarcat de aici: raport_ZC

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *