Poveste. De Maura Anghel

fotomaura

Vrei o carieră de succes? Ai nevoie de atitudine, armonie şi curaj!

Mă numesc Maura Anghel şi sunt jurnalist de presă scrisă şi online. Ca şi voi, sunt un volum din marea bibliotecă a vieţii, din imensa bibliotecă a Universului. Am mai multe pagini fiindcă am trăit mai mult decât studenţii cu care mă voi întâlni, eu fiind născută mai devreme decât ei. Paginile sunt aşternute cu scris mărunt fiindcă anii mi-au adus mai multe experienţe. Unele frumoase, altele servite ca lecţii de viaţă. La unele am rămas corigentă, pe unele le-am repetat fiindcă mi-a plăcut să primesc de mai multe ori coroniţa de premiant, iar pe altele le-am ignorat. Evident, s-au repetat fiindcă în viaţă este ca la şcoală: nu iei notă de trecere până nu rupi cartea cu dinţii. Sau cu unghiile. Sau până nu răsfoieşte e-bookul până la epuizare. A lui!

Împreună cu voi mi-ar plăcea să vorbim despre reuşite. Ale mele, ale voastre, despre cum am depăşit fiecare dintre noi unele experienţe mai puţin plăcute şi care a fost acel amănunt care a contat. Eu sunt de părere că atitudinea este secretul. Atitudinea dublată de cunoaştere şi când spun cunoaştere mă refer la ştiinţa în sine, la acea cunoaştere pe care va trebui să o dobândiţi ca să ajungeţi specialişti buni, să vă construiţi o carieră, dar şi la cunoaşterea de sine. Nimeni nu poate ajunge nicăieri dacă nu ştie destinaţia, dacă nu ştie de unde pleacă şi nu ştie pe ce drum va trebuie să meargă. Foarte importanţi sunt şi tovarăşii de drum. Este util şi uneori necesar să ştim lângă cine înotăm, cine ne însoţeşte, cu cine dansăm. În viaţă, totul este ca într-un dans, iar dacă vom deprinde arta armoniei, succesul va fi mereu un bonus.

Atitudinea implică şi curaj, dar şi încredere. Atitudinea vă va aduce relaţiile de care aveţi nevoie ca să creşteţi, să deveniţi oameni împliniţi, cu o imagine frumoasă în ochii voştri şi în comunitate. Cum obţinem aceste lucruri? Învăţând şi având încredere în noi!

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *