Biblioteca Vie, Ediția a V-a

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 7 noiembriela ora 17.00 la o întâlnire de tip Biblioteca Vie să ”citeşti” un profesionist. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. (În cazul în care nu cunoşti locaţia, ţi-am pregătit o hartă ajutătoare la finalul articolului.)

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

Proiectele derulate de CIPO în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul “Biblioteca Vie – Citește un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

“Cărţile” (poveștile acestora pot fi citite accesând linkurile atașate numelor de mai jos) de la această ediţie sunt:

Maura Anghel – Coordonator editorial al revistei Glare, prima revistă quality lansată la Iaşi

Diana Păiuş  Manager Zonal în cadrul Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany, membru în consiliul director al Federaţiei VOLUM

Crina Penteleychuk – Fondator şi trainer CRILIA, Preşedinte Training People Association

Ştefan Teişanu – Antreprenor, Fapte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *