Începe anul universitar alături de noi

Cu ocazia evenimentului ”Bun venit la UAIC”, desfășurat la începutul noului an universitar 2012-2013, echipa Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași a pregătit două workshop-uri pentru studenți.  Acestea vor avea loc pe data de 1 octombrie 2012, în Sala Ferdinand din corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, etajul al II-lea.

Primul workshop, intitulat ”Start în carieră”, va fi susținut de Alma Andrei și Irina Șubredu, începând cu ora 15.00. Printre temele discutate se numără: alegerea oportunităților, investiția în propria educație și dezvoltare, crearea unei rețele de contacte, păstrarea echilibrului profesional între studii și practică.

Cel de-al doilea workshop, denumit ” Ce înseamnă să fii student”, se va desfășura de la ora 18.00 și va fi susținut de Ana-Maria Doboș, colaborator PR al Centrului de Carieră. Dacă vrei să afli înaintea colegilor tăi despre avatanjele vieții de student, despre așteptări, schimbare și despre cât de bine e să fii student la Cuza, nu rata această oportunitate.

Înscrierea se face pe baza unui formular până vineri, 28 septembrie 2012, ora 12.00. După ce completezi toate datele, nu uita să apeși butonul Submit de la final. Persoanele înscrise vor primi un e-mail de confirmare a participării.

ATENȚIE! Persoanele înscrise care confirmă prezența la aceste workshop-uri prin e-mail și/sau telefon, dar care nu se prezintă la ora și locația stabilite, nu vor avea acces să participe la celelalte evenimente organizate de echipa Centrului de Carieră al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe toată durata anului universitar 2012-2013.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul ”Bun venit la UAIC”, accesează pagina: http://www.360.uaic.ro/bunvenit.

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *