Ghid de schimbare a lumii, capitolul II

Continuăm astăzi seria exerciţiilor pe tema leadership-ului – a treia şi ultima trăsătură pozitivă de caracter din categoria mai mare a justiţiei – cu o nouă idee concretă de aplicare în viaţa de zi cu zi.

Astfel, dacă în exerciţiul de ieri te invitam să iei o idee la care te-ai gândit şi să o pui pe hârtie sub forma unui proiect, continuăm astăzi cu un nou pas pe acelaşi drum.

Te invităm, deci, ca exerciţiu, să identifici o iniţiativă a comunităţii tale – cu care rezonezi, în care crezi, şi să te implici în ea, făcând tot ce ţine de tine pentru a o transforma în realitate.

Ştim, acesta nu este un exerciţiu de cinci minute (deşi, ca să păstrăm ideea, cam cinci minute îţi va lua ca să identifici o asemenea iniţiativă); dar rezultatele pe care le vei obţine îţi vor aduce o satisfacţie pe măsură!

Iar pentu că de obicei îţi dăm şi o idee concretă (sau mai multe) – dacă eşti din Iaşi astfel de iniţiative vei găsi cu siguranţă dacă urmăreşti acţiunile Fundaţiei Comunitare. De asemenea, pe 8 august, la Cafeneaua Veche, poţi merge să cunoşti olimpicii Iaşiului în cadrul unui eveniment frumos despre care găseşti detalii aici.

Atât, pentru astăzi ajunge. Să ai o zi minunată!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *