Sharing is caring

Aşa cum promiteam ieri, continuăm astăzi seria exerciţiilor dedicate dreptăţii, cu o clarificare. Vom explica ce înseamnă dreptatea din perspectiva Psihologiei Pozitive.

Ca trăsătură pozitivă de caracter, dreptatea este considerată ca fiind abilitatea de a lua decizii cinstite şi fără discriminare. Aceasta înseamnă a face evaluări şi a lua decizii care iau în calcul interesul tuturor, nu doar pe al tău.

Bun, şi acum exerciţiul de azi: te invităm să revii la rezultatele Chestionarului VIA(dacă nu l-ai completat, iată un alt moment bun să faci acest lucru azi!). Şi indiferent dacă dreptatea se numără sau nu printre cele mai importante cinci trăsături pozitive de caracter din ierarhia ta, împărtăşeşte acest rezultat cu o altă persoană.

Dacă doreşti, îi poţi oferi informaţii suplimentare despre chestionar, ideea trăsăturilor pozitive de caracter şi Anul Dezvoltării Personale.

Ideea este că orice iniţiativă legată de dezvoltare personală are mai mulţi sorţi de izbândă când este împărtăşită cu alte persoane. Ca să nu mai vorbim că uneori o astfel de informaţie poate fi cât se poate de utilă şi pentru prietenii tăi!

Atât, pentru astăzi ajunge! Să ai o zi minunată!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *