Ziua pentru prieteni

Bună dimineaţa!

Spuneam la începutul perioadei dedicate spiritului de echipă că vorbim despre o trăsătură care are efecte pozitive asupra tuturor situaţiilor în care este vorba despre interacţiunea cu ceilalţi, de la familie şi prieteni, până la colegii de şcoală sau de serviciu – şi comunitatea mai mare din care faci parte.

Ne vom opri astăzi asupra situaţiilor care au legătură cu grupul tău de prieteni.

Îţi mai spuneam şi cu o altă ocazie că cercetătorii care au studiat fericirea au descoperit că există o corelaţie puternică între nivelul de fericire şi legăturile strânse cu alţi oameni. Mai simplu spus, oamenii fericiţi au (şi sunt) prieteni buni.

Exact din acest motiv, ca exerciţiu, te provocăm să declari ziua de astăzi “ziua pentru prieteni”.

Nu vei rămâne, desigur, doar la nivel declarativ, ci te provocăm să şi faci ceva în sensul acesta. Ce vei face exact depinde (cel mai) mult de preferinţele personale: o seară de jocuri; o sesiune de gătit la tine acasă; un picnic pe bloc; un maraton “Friends”; o petrecere tradiţională – singura limită este limita propriei imaginaţii!

Şi fiindcă preocuparea săptămânii este spiritul de echipă, asigură-te că alegi ceva care presupune eforturi de echipă – şi implicarea tuturor prietenilor pe care ai de gând să-i inviţi.

Atât, pentru astăzi ajunge! Ne mai rămâne doar să-ţi urăm o Zi pentru prieteni fericită!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *