“Bune abilităţi de lucru în echipă”

Bine te-am regăsit cu un nou exerciţiu pe tema spiritului de echipă!

Este puţin probabil să lucrezi în selecţie şi recrutare de personal; însă dacă lucrezi, nu se poate să nu fi remarcat (printre mult alte lucruri săritoare în ochi pe care candidaţii care aplică pentru oportunităţile pe care le gestionezi tu sau compania ta, le scriu în CV) aproape invariabila expresie “posed bune abilităţi de lucru în echipă”.

Pentru că nu ne dăm în vânt după clişee (şi pentru că ne aflăm în săptămâna spiritului de echipă) te întrebăm tranşant, în exerciţiul de azi: Care sunt mai exact abilităţile tale în ce priveşte lucrul în echipă? Reuşeşti să ţii timpul foarte bine? Eşti foarte ordonat? Extraordinar de empatică? Îi încurajezi pe ceilalţi? Ştii mereu ce ar putea să meargă prost? Te asiguri că sarcina este finalizată?

Şi, mai important, ce rol / roluri joci când vine vorba despre echipă? Şi mai ales cum ştii acest lucru?

Cunoaşterea este o sursă elegantă de putere; aşa că-ţi va fi de folos să cunoşti răspunsul acestor întrebări, fie şi doar pentru a completa original rubrica respectivă din CV.

Atât, pentru astăzi ajunge! Să ai o zi minunată!

P.S. Dacă încă nu ştii ce rol joci de obicei într-o echipă, fă-ţi o programare la Centrul de Carieră. Este atât de uşor să afli!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *