Te scot în oraş!

Bună dimineaţa! La finalul primei săptămâni dedicate inteligenţei sociale ca trăsătură pozitivă de caracter – îţi oferim un exerciţiu “uşurel, de vară”, numai bun pentru o zi de duminică.

Aşadar, pentru că pentru menţinerea relaţiilor interumane (ţii minte cât de importante sunt acestea?) – să te întâlneşti efectiv cu cei dragi ţie ajută mult, îţi propunem ca sub pretextul exerciţiului de astăzi să alegi un prieten, un coleg sau un membru al familiei cu care nu te-ai mai întâlnit de ceva vreme şi să-l scoţi în oraş!

Puteţi merge la plajă, la o proiecţie gratuită de film sau pur şi simplu la o plimbare (dacă încă mai eşti în Iaşi, probabil ştii cum miroase a tei înflorit în Copou!) – ce vrem să spunem este că important este să fiţi împreună, nu să mergeţi într-un loc pentru care aveţi nevoie de bani.

Nu, nu ai de luat notiţe, nici de făcut observaţii sau comentarii despre cum te-ai simţit. “Tema” ta pentru astăzi este doar să te bucuri de întâlnirea cu persoana pe care ai ales să o scoţi în oraş.

Atât, pentru astăzi ajunge. Să ai un sfârşit de săptămână excelent!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *