Despre oameni iubitori

Bună dimineaţa! Să ne continuăm aşadar exerciţiile pe tema dragostei!

Aşa cum spuneam la începutul perioadei dedicate dragostei, aceasta înseamnă atât capacitatea de a iubi o altă persoană, cât şi de a primi iubire de la ea.

Ca urmare, te invităm să nominalizezi – de această dată – cei mai iubitori trei oameni pe care îi cunoşti.

Destinatarul” sentimentelor lor de dragoste poate fi şi o altă persoană (poţi alege, de exemplu, mama prietenului tău – pentru că te impresionează felul în care îşi manifestă dragostea faţă de el), însă pentru cel puţin unul dintre cele trei exemple, pune pe listă o persoană a cărei iubire ai simţit-o “pe pielea ta”, ca să spunem aşa.

Acum descrie pe scurt, te rugăm, motivele pentru care consideri că aceşti oameni fac parte din Top Trei-ul tău în ceea ce priveşte dragostea exprimată faţă de cei dragi lor. Ce te face, deci, să spui despre ei că sunt iubitori.

Să fim atenţi la trăsăturile care ne fac să spunem despre oameni că sunt iubitori – sau, şi mai mult, să ne simţim iubiţi de către ei – ne poate ajuta, pe de o parte, să apreciem (şi mai mult) dovezile de dragoste pe care le primim, iar pe de altă parte ne poate da o idee despre cum putem noi să ne exprimăm dragostea în feluri mai uşor de recunoscut de către cei dragi nouă.

Atât, pentru astăzi ajunge. Să ai o zi plină de oameni iubitori!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *