…dar ei ştiu asta?

Aşa cum probabil te-ai obişnuit, unele exerciţii dintr-o serie au legătură unele cu celelalte. Este şi cazul exerciţiului de astăzi pe tema dragostei.

Astfel, dacă în exerciţiul de ieri te rugam să te gândeşti cine sunt oamenii pe care îi iubeşti cel mai mult pe lume şi să notezi ce iubeşti la fiecare dintre ei, pentru astăzi, ca exerciţiu, te invităm să revii la lista respectivă.

Pentru fiecare persoană de pe listă gândeşte-te şi notează când ţi-ai exprimat ultima dată dragostea. Prin cuvinte. Cu voce tare. Iar persoana respectivă era de faţă.

Da, aşa ne gândeam şi noi…

Bun, acum partea a doua a exerciţiului te invită să alegi cel puţin una dintre persoanele de pe listă (ideal două sau trei) şi să-i spui că o iubeşti. Astăzi. Chiar dacă locuieşte în alt oraş decât tine. Chiar dacă v-aţi certat azi-dimineaţă. Chiar dacă este plecat(ă) de mai bine de o lună. Chiar dacă pare ridicol. Chiar dacă nu faci asta de obicei. Chiar dacă te temi că o să sune ciudat. Chiar dacă ţi se pare de la sine înţeles. Chiar dacă… (OK, ai prins ideea!). Şi cu atât mai mult dacă ţi se pare firesc sau dacă eşti obişnuit cu asta.

De fapt, de multe ori nu ni se pare firesc. Şi nu suntem obişnuiţi cu asta. Suntem obişnuiţi cu a lua oamenii dragi nouă de buni. Şi suntem siguri că o să urmeze un milion de ocazii în care le putem spune că-i iubim. Şi de cele mai multe ori este adevărat. Dar uneori nu.

De altfel, a nu-şi exprima îndeajuns de des sentimentele este al treilea cel mai des întâlnit regret al oamenilor aflaţi la capătul vieţii.

Dar noi, cei care facem exerciţiile din Anul Dezvoltării Personale, nu-l vom avea pe listă. Nu-i aşa?

Deci, cum spuneam, astăzi.

Să ai o zi minunată!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *