Cea mai caldă amintire

Sursa foto.

Bună dimineaţa!

Aşa cum anunţam ieri, deschidem astăzi seria exerciţiilor privind una dintre temele noastre preferate: dragostea.

Făcând parte din categoria mai mare a umanismului, alături de bunătate şi inteligenţa socială, dragostea presupune capacitatea de a iubi o altă persoană, precum şi de a primi iubire de la ea. Această trăsătură pozitivă de caracter face ca oamenii să-şi pună încrederea în alţi oameni şi să-i transforme pe aceştia într-o prioritate atunci când iau decizii.

Ei, cum e? Presimţi şi tu că îţi vor plăcea mult exerciţiile din aceste două săptămâni? Şi noi la fel…

Aşadar, să pornim la drum!

Sursa foto.

Ca prim exerciţiu pe tema dragostei, te invităm să te gândeşti, să găseşti şi să scoţi la lumină cea mai caldă şi mai luminoasă amintire pe care o ai despre dragoste.

Poate fi ceva îndepărtatprimul băiat care ţi-a adus o margaretă când erai la grădiniţă, şi mai îndepărtat – glasul mamei tale citindu-ţi povestea de seară – sau poate fi ceva destul de recent – o replică simplă pe care ai primit-o ieri şi care te-a mişcat până în străfundurile fiinţei tale.

Poate fi ceva simplu – o replică pe care ai primit-o ieri şi care te-a mişcat până în străfundurile fiinţei tale, sau ceva complicat – cererea în căsătorie pe care ai primit-o la finalul unui film, cu toţi oamenii din sala plină – de faţă.

Poate fi – în fine, orice amintire ţi-a venit prima dată în minte când ai citit exerciţiul.

Când ai ales-o, te invităm să o descrii în detaliu (când s-a întâmplat, cu cine erai, ce ai simţit, la ce te-ai gândit) – iar cu ocazia aceasta s-ar putea să te bucuri şi de a o retrăi, măcar puţin.

Atât, pentru astăzi ajunge. Să ai o săptămână plină de dragoste!

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *