Proiecție “Happy Movie”

Cu ocazia Săptămânii Naționale a Voluntariatului, echipa CIPO te-a invitat la proiecția filmului documentar “Happy Movie”, vineri, 18 mai, începând cu ora 18.00. Filmul este regizat de Roko Belic (“Genghis Blues”) și a primit numeroase premii, printre care: Cel mai bun documentar la Festivalul Internațional de Film Rincon, Festivalul Internațional de Film din Mexic, Festivalul de Film Maui, Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film din Amsterdam și titlul de Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film din Costa Rica.

Filmările s-au desfășurat pe 5 continente, în țări precum Statele Unite, Brazilia, Anglia, Scoția, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenia, China și Thailanda. Punctele cheie ale documentarului sunt: conectivitatea, generozitatea, noutatea, jocul, acapararea, sănătatea și longevitatea. Totodată, filmul caută să răspundă la întrebarea “Ce te face fericit?” prin intermediul prezentărilor celor mai cunoscuți cercetători din domeniul fericirii: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Richard Davidson, Mihaly Csikszentmihalyi și alții. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.thehappymovie.com/.

Centrul de Carieră le-a pregătit o surpriză celor care s-au înscris la această proiecție de film și a realizat afișe speciale cu răspunsurile participanților la întrebarea: “Ce te face fericit?”.

Echipa CIPO ți-a oferit posibilitatea să urmărești acest documentar și pe data de 11 februarie 2012, la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iași, cu ocazia Zilei internaționale a Fericirii. Dacă ești curios să citești impresiile publicului prezent, format din 100 de persoane, accesează linkul: https://cariera.uaic.ro/2012/02/15/cum-a-fost-la-proiectia-filmului-happy/. Pozele de la eveniment se găsesc pe pagina de Facebook a Centrului de Carieră, http://www.facebook.com/cipouaic.

Persoanele care au acceptat invitația la film au fost întâmpinate cu o serie de afișe personalizate cu lucrurile care îi fac fericiți:

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *